Teleoperador (D/H) Departament Comercial en Barcelona – De duración determinada

  • Cornellà de Llobregat, Spain Ver en mapa
  • publicado 6 horas atrás
  • Publicado: 30/11/2020 - Candidaturas abiertas

Detalles del trabajo

  • Categoría laboral Otros
  • Experiencia Menos de un año
  • Sector-empresa Varias

Descripción del trabajo

MANPOWER busca Teleoperador (D/H) Departament Comercial para T’interessa l’àmbit comercial i busques una oportunitat estable amb opcions de creixement professional? Si es així, continua llegint perquè, aquesta és la teva oferta!

T’uniries a Securitas Direct, una important multinacional líder en el sector de la seguretat, i l’única en el seu sector certificada com a Top Employer per ser la que millors condicions ofereix als seus treballadors/es.

Amb més de 25 anys d’història, la companyia no ha parat de créixer i acaba d’obrir una nova seu a Barcelona i, volem comptar amb tu! No és necessària experiència, l’empresa aposta pel talent i et formarà per tal que siguis el/la millor.
Et podràs incorporar als departaments de la seva àrea comercial, on les teves funcions seran la recepció, emissió per a la concertació de visites comercials i la venta telefònica.

Què busquem?

Persones que, com tu, tinguin habilitats comercials, ganes d’aprendre i de treballar de manera estable, perquè el nostre objectiu és que puguis desenvolupar la teva carrera professional a una empresa que marca la diferència.

Què oferim?
– Jornada laboral de 30h/s de Dilluns a Divendres. Podràs fer aquests horaris: de 9 a 15h, de 15 a 21h o si ho prefereixes, de 18 a 00h, per tal que ho puguis compatibilitzar amb la teva vida personal, familiar i social.
– Salari de 972€ b/mes (8.10€ b/h segons conveni), on hauràs d’afegir el plus de nocturnitat i les comissions que podràs cobrar, perquè no volem posar límit a la teva ambició.
– Contracte inicial de 3 mesos + incorporació a plantilla, on et podries beneficiar d’un pla de carrera ambiciós i motivador que et permetrà desenvolupar-te professional i econòmicament.

Així que no ho dubtis i, inscriu-te!
I recorda, no valorem la teva experiència, sinó la teva actitud!, – Bones habilitats comunicatives
– Dots comercials
– Bon nivell d’ofimàtica
– Català/Castellà bilingüe. Trabajo clasificado como: Comercial, ventas

Perfil requerido

¡NO sigas este enlace o serás bloqueado en este sitio!
Conéctese para inscribirse