• Home
  • ofertas de empleo
  • Tècnic/a projectes – Associació Aspanias – A l’atenció de persones amb diversitat funcional

Tècnic/a projectes – Associació Aspanias – A l’atenció de persones amb diversitat funcional

  • Barcelona - Barcelona, Spain Ver en mapa
  • publicado 14 horas atrás
  • Publicado: 17/01/2021 - Candidaturas abiertas

Detalles del trabajo

  • Categoría laboral Otros
  • Experiencia Menos de un año
  • Sector-empresa Varias

Descripción del trabajo

El lloc de treball té com a finalitat realitzar el disseny dels projectes a presentar a diferents administracions públiques i entitats privades, garantint un adequat seguiment tècnic, administratiu i econòmic.

COMPETÈNCIES Tècniques i Personals

Titulació de diplomatura o grau en Ciències Socials: Treball Social, Educació Social, Pedagogia, Sociologia…

Experiència mínima d’1 any en un departament de gestió de subvencions / captació de fons en entitats del tercer sector social.

Es valorarà formació complementària en captació i gestió de subvencions públiques i privades i/o normatives reguladores de subvencions a nivell europeu (fons social europeu), estatal, autonòmic i local.

Català i castellà competència professional completa. Es valorarà alt nivell d’anglès parlat i escrit.

Coneixements en: marc normatiu; marc lògic de gestió de projectes, coneixement integral dels recursos disponibles; coneixement del tercer sector social; coneixement de l’àmbit d’intervenció de l’entitat; ofimàtica (especialment Word i Excel); Comprensió´ dels conceptes comptables i financers.

Habilitats requerides: capacitat d’organització i planificació; capacitat d’anàlisis del context extern i intern; capacitat de generar noves idees, creativitat i innovació; capacitat de comunicació interpersonal i treball en equip; autonomia; gestió del temps; gestió documental i de la informació: elaboració d’informes, memòries d’activitat i de presentació de resultats; atenció i concentració, anticipació, orientació a resultats i adaptabilitat.

Actituds: responsabilitat; flexibilitat i disposició al canvi; discreció i confidencialitat; compromís amb l’organització; treball en equip; sensibilitat cap als problemes socials; talant positiu; tenacitat i capacitat de control de l’estrès.

Perfil requerido

¡NO sigas este enlace o serás bloqueado en este sitio!